14.06.2024 | 17:56

Остават пет дни до крайният срок за получаване на снимките за Втория национален фотоконкурс – „Православието в Добруджа“

До 9 декември се приемат снимките за участие във Втория национален фотоконкурс – „Православието в Добруджа“.
Той се организира от сайтът за изкуство, култура, история и православие „Подиум“ и портала „Православието – Добрич“.
Фотоконкурсът „Православието в Добруджа“ има за цел да представи разнообразието и красотата на Православието в цяла Добруджа, както и да увеличи познанието за православието като цяло, животът и делото на свещениците, монасите и миряните в енориите на БПЦ в Добруджанския край.
Може да се участва със снимки отразяващи Православният живот в Добруджа, в категориите: Архитектура, пейзаж, портрет и репортаж.
Приемането на снимките започна на 25.10.2022 г. и ще приключи на 9.12.2022 г.
Участието е безплатно и без възрастови ограничения.
Участниците могат да представят максимум 5 снимки.
Необходимата информация за снимките е: Име на автора, Адрес, електронна поща, Заглавие на снимка (с описание, ако е необходимо)
В конкурса се допускат само авторски фотографии.
Снимките трябва да бъдат изпратени във формат jpeg, png. Качеството и размерът на снимката трябва да е не по-малко от 2000 пиксела.
Снимките се изпращат на имейл адрес: radilov.angel@gmail.com.
Участникът трябва да държи и потвърждава, че притежава всички права върху представената(ите) снимка(и).
С въвеждането на участниците в конкурса се предоставя на организаторите („Подиум“ и „Православието – Добрич“) правото да публикуват снимки в публикации на организаторите, свързани с конкурса, като албуми, календари, изложби.
След приключване на конкурса жури ще определи и обяви победителите, а връчването на наградите ще стане в навечерието на Рождество Христово.
Предвидени са три парични награди от по 100, 50 и 20 лева за първите най-добри фотоса. Предвидена е и една предметна награда за млад автор, отразил вярата на свои съмишленици. По електронната си поща всички участници ще получат грамота за участие. Наградените снимки ще бъдат публикувани както в сайта „Подиум“ и „Православието – Добрич, така и в повечето медии от региона отразяващи Православният живот в Добруджа.
След получаване на снимките, на всеки участник ще бъде изпратено потвърждение по имейл.
Организатор на Втория национален фотоконкурс – „Православието в Добруджа“ са списанието и сайтът за изкуство, култура, история и православие „Подиум“ и портала „Православието – Добрич“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights