ОТНОВО КОМЕДИЯТА „ПРИМАДОНИ“, ДНЕС 31 ЯНУАРИ (видео)

Снимки: "Подиум"

Поредно представяне на комедията на ДТ „Йордан Йовков“, „ПРИМАДОНИ“ е насрочено за днес, 31 януари /вторник/, от 19.00 часа в Камерната зала на театъра.

Комедията на Кен Лудвиг „ПРИМАДОНИ“ ще се играе на голямата сцена на театъра от 19.00 часа. Режисьор на спектакъла отново е Стефан Спасов.

Участват актьорите: Валери Марков, Владимир Трендафилов, Татяна Христова, Георги Георгиев, Филип Янев, Димитрина Гинева, Красимир Демиров и Любов Николова.

Тази пиеса на известния американски драматург Кен Лудвиг в голяма степен напомня сюжета на един от незабравимите холивудски филми „Някои го предпочитат горещо“ с Джак Лемън, Тони Къртис и Мерилин Монро.

Двама гладуващи английски актьори, играещи откъси от Шекспирови пиеси в сърцето на Дивия запад, решават да се представят за любимите племенници на богата американка, която на смъртния си одър ги издирва.После племенниците се оказват момичета и актьорите слагат перуки, рокли и грим.За свое нещастие се влюбват в истинската наследница и нейната чаровна приятелка.В действието се включва и Шекспир с неговата прелестна, изпълнена с превъплъщения „Дванайсета нощ“. След хиляди перипетии побеждава любовта.

Отново пиесата ще бъде представена на 27 февруари 2023 г., от 19.00 часа в Камерна зала.

За информация и билети: Билетен център на ДТ“Йордан Йовков“ – гр. Добрич /от 9.00 до 18.00 часа/и на тел: 058/ 605 573.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *