22.06.2024 | 19:06

Певицата Дани Стойкова с първи сингъл „Толкова различни“ (видео)

За текста на първия си сингъл певицата Дани Стойкова разкри, че разказва лична история и е израз на нейната душевност пречупена през призмата на музикалната линия, а музиката е изградена върху поп и неосоул основа с характерно RnB звучене.

Видеото към песента е режисирано от Румен Драганов, аранжимента е на Александър Славчев, а запис, микс и мастер продукция са дело на Стоян Бозов.

Песента разказва историята от срещата между две сърца и въпреки, че не винаги е писано любовта да продължи, макар и не споделена е красива.

Любовта е това, което ни обединява.

„Да правиш авторска музика, означава първо да си готов, да има какво да кажеш, да извадиш от теб натрупаното вдъхновение. Да правиш авторска музика в България е трудно занимание, но имаме нужда да правим качествена музика на български език, която може да те докосне, да те провокира. Трудно е докато влезеш в музикалната общност и докато те забележат, че можеш да правиш качествени неща. В България има много талантливи хора, апелирам младите хора да не се отказват, а да правят музика“, каза в ефира на „Домът на музите“ певицата, музикален редактор и водещ в БНР Дани Стойкова.

Паралелно с музиката, винаги съм си се представяла пред микрофон и се чувствам изключително добре в Радиото.

Дани Стойкова е номинирана в конкурса на Българското национално радио за нова българска поп и рок музика „Пролет“ с песента „Толкова различни“ и отбеляза, че е щастлива за всяка едно признание.

Източник: БНР

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights