15.07.2024 | 8:48

Петя Минчева от Студио „Зонели“ с четири отличия от международни онлайн конкурси

Снимка: Студио "Зонели"

Вчера Петя Минчева от Студио за вокално обучение „Зонели“ – Добрич получи по куриер своята награда (медал за второ място и грамота) от Международния фестивал на изкуствата „Таланти на Одисея“2024, организиран от „Ем Би Мюзик Ентърпрайсис“.
Талантливата Петя очаква да пристигнат и грамоти от участията ѝ в други два онлайн конкурса, в които също е класирана в челната тройка. Тя грабна две първи места в номинациите „Песен на роден език“ и „Песен на чужд език“ от . онлайн формата на Международния музикален фестивал „Звукът на времето“ – В. Търново, в който изискванията на организаторите към участниците са особено високи. Записаните песни трябва да съдържат едноминутен откъс изпълнен акапела (без съпровод).
В другия конкурс, в който се представи Петя – “Wings for Stars”, изискването е песните да се запишат една след друга без прекъсване и да се изпратят с един видео файл. В този конкурс възпитаничката на вокалния педагог Елена Карабельова е класирана на второ място. Международният музикален онлайн конкурс “Wings for Stars“ е проект на Фондация „Полет на Звезди“.

След COVID ерата онлайн конкурсите станаха практика. От една страна те дават сцена за изява на младите таланти от различни сфери на изкуството и възможност за представянето им пред професионално жури и проверка на уменията им. От друга страна спестяват пътувания и разходи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights