18.07.2024 | 13:52

Пореднният шоу спектакъл на Лана Анцаридзе „Тайната на Коко” „взриви“ за втора вечер голямата зала на театъра в Добрич (снимки+видео)

Снимки и видео: Ангел Радилов, "Подиум"

Втора вечер спектакъла на Лана Анцаридзе „Тайната на Коко” се радва на огромен интерес пред добричката публика. Представлението е съвместна продукция на Музикален театър „Дея” и Драматичен театър „Йордан Йовков”. Много танци, цветове, пищни костюми с великолепна хореография, светлинни и сценични ефекти. Младите актьори и балета сътвориха един приказен свят за малки и големи. Постановката е направена по едноименния анимационен филм „Тайната на Коко”.
Въпреки загадъчната забрана на музиката от поколения на семейството си, Мигел мечтае да стане завършен музикант като своя идол Ернесто де ла Крус. Отчаян да докаже таланта си, Мигел се озовава в зашеметяващата и колоритна Земя на мъртвите, следвайки мистериозна верига от събития. По пътя той среща очарователния измамник Хектор и заедно тръгват на необикновено пътешествие, за да отключат истинската история зад семейната история на Мигел…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights