23.05.2024 | 6:31

Постъпили са над 90 заявки за участие в Европейския младежки поп-рок конкурс „САРАНДЕВ” – Добрич’2024

Младежки център, снимка: "Подиум"

Изтече срока за подаване на заявки за участие в 33-то издание на Европейски младежки поп-рок конкурс „САРАНДЕВ” – Добрич’2024.
Постъпиха над 90 заявки за участие от над 15 населени места в България – Добрич, Севлиево, Варна, Русе, Пловдив, Сопот, Нови пазар, Ямбол, Провадия, Търговище, Балчик, Бургас, Берковица, Асеновград, София, Велико Търново, Долни чифлик и др. както и от представители на 6 държави – Полша, Румъния, Украйна, Молдова, Казахстан и Узбекистан.
В момента се обработват заявките и се прослушват демо-записите. Първият етап на конкурса ще приключи на 26.04.2024 г., непосредствено след което всички участници ще бъдат уведомени за резултата.
Журирането ще се проведе отново под председателството на известния български композитор, певец и инструменталист – Хайгашод Агасян.
Представител на младите хора в таз годишното издание на конкурса е Димитрина Германова, която се присъединява, като член на журито. Димитрина Германова участва в десетия сезон на „Гласът на България“ 2024 и се класира втора в популярното музикално предаване.
Част от журито ще бъде и Николай Текелиев, журналист от БТА.
На следващ етап ще ви представим и членовете на журито от чужбина.
За дните на конкурса се подготвя атрактивна съпътстваща програма за всички участници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights