01.03.2024 | 23:59

Продължава турнето на Jivko Petrov Trio JP3 с албума ,,On The Way” в София, Добрич и Бургас

Димитър Семов, Димитър Карамфилов и Живко Петров, а.к.а. Jivko Petrov Trio JP3, тръгват отново на път с албума ,,On The Way”. Специалните концерти са част от втората вълна на турнето.
На 17 декември, от 19.00 часа – 1-во студио на БНР – София
На 19 декември, от 18.00 часа – Огледална зала – Добрич
20 декември, от 19.00 часа – Експо център Флора – Бургас

„On the way” вече си има почитатели по цял свят. Звучи по джаз радиата в САЩ и Канада и е вторият най-предпочитан от музикалните редактори и диджеи в Щатите албум.
Композициите в него рисуват 11 точки от света – от романтичния Рим и горещите Аржентина и Мароко, през ритъма на София, Монреал и Ню Йорк, до дъждовен Лондон и Осло преди май.
Освен „On the Way”, ще имате възможността да чуете и съвсем новите ни композиции, създадени специално за саундтрака към филма на Дими Стоянович „Плът“, който предстои да излезе на екран през 2024 г.
Концертите се организират от Културна организация „Арт мюзик ателие” и „JP Music”, с финансовата подкрепа на Министерство на културата.

Билети може да намерите в мрежата на Ивентим. За концерта в Добрич билети се продават и на касата на Концертна зала „Добрич“, от понеделник до четвъртък, от 10.00 часа до 18.00 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights