04.12.2023 | 2:22

Първа самостоятелна изложба на акварелистка Галина Христова във Варна

Галерия “Графит” Варна представя изложба акварел на Галина Христова, озаглавена „СЪКРОВИЩА“.

Откриване | 16 ноември (четвъртък) | 18:30 часа

Това е първата самостоятелна изложба на талантливата акварелистка Галина Христова, която ще се проведе в периода от 16 ноември до 6 декември 2023 г. в Галерия Графит.
„Съкровища“ – Врата към Вътрешния Свят на Красотата и Душевността
В тази вълнуваща колекция от акварели, Галина Христова разгръща своя уникален взглед към света, като призовава зрителите да погледнат какво наистина ценим и пренасяме като съкровище във времето. Нейната изложба е не просто изложба на изкуство, а пътешествие през цветовете и емоциите, разкриващо част от душата й.
Думите на художничката за „Съкровища“:
„Акварелът със своята прозрачност подсказва материално-енергийния аспект на всяко нещо. Търся лицето като проекция на душата, светлината, струяща от очите като портал. Ние сме устойчиви и светли дух и материя, формирани от богатството на земята ни, древната история на предците ни, изкуството, традициите, родителите, учителите, любовта, стремежа ни да подобряваме себе си и средата си. Такива виждам нашите Съкровища в първата си самостоятелна изложба, нека ви донесе добър заряд!“
От галерията ви канят да се присъедините към този уникален момент и да споделите с нас радостта от откриването на „Съкровища“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights