22.02.2024 | 13:28

Първият български игрален филм за спортни танци „Пулсът на танца“ тръгва по екраните от 9 февруари (видео)

Новият български филм „Пулсът на танца“ тръгва по кината на 9 февруари от bTV Studios.
Сценарист: Георг Киряков
Режисьор: Георги Костов
В ролите: Ивайло Захариев, Любомир Ковачев, Башар Рахал, Райна Караянева, Ники Илиев, Георг Киряков, Сара Драгулева, Мартина Кондаклиева
“Пулсът на танца” е филм за цената на успеха. Това е първият филм за Спортни танци в България. Шампионът по танци Виктор, е решил да се оттегли и да замине за чужбина, но плановете му се променят, когато разбира, че малката Мартина има нужда от него. Той става треньор и се завръща в състезанията, но този път разбира, че животът е повече от една загуба.
Историята във филма се завърта около 10-годишната Мартина (в ролята влиза Мартина Кондаклиева, неколкократен републикански шампион) , която е състезателка по спортни танци, а амбициозната ѝ майка, бивша танцьорка, прави и невъзможното, за да я превърне в шампион на България. Трънливият път към победата отвежда момичето при Виктор – ексцентричен млад треньор, печелил вече шампионската титла, който преживява тежко раздялата с партньорката си. Двамата с Мартина успяват да си помогнат взаимно и да превъзмогнат проблемите. Всъщност и двамата влизат в киното с танц, но историята, която разказва филмът, е преди всичко за човешките взаимоотношения и за любовта, която можем да дадем на другия.
Филмът пpeнacя зрителите в cвeтa нa cпopтнитe тaнци – царството на бляcъĸа, ĸpacoтaта и възxищeниeтo. Ho ĸaĸтo вcичĸo дpyгo в чoвeшĸия cвят, в нeгo нe ca изĸлючeни и зaдĸyлиcнитe игpи. Жypитo нa cпopтнитe тaнци имa cвoитe тъмни тaйни, ĸъдeтo глacът нa пapитe щe oпpeдeли пoбeдитeля.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights