25.04.2024 | 8:13

„Радио Белград“ на Малин Кръстев гостува в Армията

Постановката „Радио Белград“ по режисура и сценична адаптация на Малин Кръстев гостува на 24 и на 31 март в театър „Българска армия“, съобщават организаторите от сдружение „Шум и бяс“.

Участват Александър Кендеров, Александър Кънев, Александър Притуп, Велизара Душанова, Георги Асенов, Илиян Стаменков, Катерина Борисова, Катерина Петрова, Мартин Димов, Никол Василева, Светлозар Начев, Теа Шаркова и Цветина Ангелова.

Действието се развива в навечерието на Нова година, когато ще стане ясно дали празничната нощ ще донесе на героите щастие и надежда за нов живот, или болките им ще вземат превес. „Четири истории, из различни точки по света, които носят със себе си смях през сълзи. Представление за бягството като опит за спасение. Спасение от реалността в търсене на по-добър живот. Текстът разнищва темата за емиграцията като монета с две лица. Дали по-добрият живот е навън, някъде другаде, където винаги ни се струва по-добре,или човек трябва да преодолява пречещите обстоятелства, борейки се за себе си и там, откъдето е произлязъл“, разказват от „Шум и бяс“.

Авторската музика е на Антони Дончев и Добрин Векилов-Дони

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights