19.06.2024 | 1:27

РБ „Дора Габе“ с нова онлайн-игра „Думите, които ни свързват“

За четящите хора част от магията на четенето е в споделянето. Силата на думите и прочетеното между редовете дават онази храна за душата, която ни променя, свързва и прави малко по-добри.
Включете се в новата онлайн-игра на библиотеката „Думите, които ни свързват“, която стимулира любовта към книгите и четенето.

 1. Снимай прочетеното, което те докосна и искаш да споделиш с другите.
 2. Качи снимката под публикацията и може да спечелиш ваучер за книга.
 3. И не забравяй да харесаш страницата ни https://www.facebook.com/libdobrich.
  От 9 януари 2023 г., споделете снимка на цитата и кратък пояснителен текст за автор и заглавие като коментар под тази публикация. Онлайн-играта ще продължи до 13 февруари 2023 г., включително, а на 14 февруари, на случаен принцип, чрез жребий, ще обявим петима от участниците, които ще получат ваучер за книги на стойност 20 лв.
  Един участник може да спечели само една награда.
  Играта е без ограничения на възрастта.
  За да се включи в онлайн-играта, участникът трябва да изпълни УСЛОВИЯТА ЗА УЧАСТИЕ, посочени по-долу, публикувайки коментар от свое име:
 4. Не се допуска участие от фалшиви профили.
 5. Участници на възраст под 13 години, които нямат собствени профили във Фейсбук, могат да направят това от родителски профил, като под споделеното мнение запишат своите имена.
 6. В Играта не се допускат коментари, съдържащи нецензурни или обидни думи и изрази, с еротична и/или порнографска насоченост, със съдържание, което изпраща послания, които насаждат омраза срещу група или човек, което разпространява, популяризира или подбужда към дискриминация на расова, етническа, полова, религиозна, политическа, възрастова, национална основа, полова идентичност и физически и/или психически увреждания, насилие, нетърпимост, политическа агитация, както и негативни коментари насочени срещу Организатора.
 7. Организаторът си запазва правото да премахва всякакво съдържание, генерирано от участниците, което смята за неподходящо, неуместно и несъвместимо с играта.
 8. Организаторът си запазва правото да дисквалифицира без предупреждение и без да дължи каквото и да е уведомление участници, които нарушават Общите условия по какъвто и да било начин.
 9. Дисквалифицираните участници губят правото да получат награда от провежданата Игра.
 10. Организаторът публикува на 14 февруари 2023 г. имената на победителите в коментар под поста на Играта и изпраща лично съобщение до всеки победител на профила, от който се е включил.
  От РБ „Дора Габе“ благодарят за спазването на тези правила и пожелаваме успех на всички!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights