13.06.2024 | 12:54

Режисьорът Стефан Спасов с премиера тази вечер на „КРАЛИЦАТА МАЙКА“ в Армията

„Кралицата Майка“ от Манлио Сантанели ще има премиера днес, от 19.30 часа, в театър „Българска армия“, научи „Подиум“.

Режисьор на постановката е Стефан Спасов. Двете роли се изпълняват от Мария Ст Георги Кърелановефанова, като Реджина Джанелли, а Алфредо Джанелли е Георги Къреланов.

„Кралицата майка“ разказва за взаимоотношенията между майка и син. Разплита ги до такава степен, че изкарва на бял свят най-грозните тайни, най-хитрите капани и най-интимните събития в живота на двата персонажа, Реджина и Алфредо.
            Реджина, от страх да не изгуби надмощието си, е готова да въвлече сина си във всевъзможни психологически игри, опитвайки се да затяга повече и повече оковите, които е положила на ръцете на Алфредо още в детските му години.
            Между многобройните, надвиснали над персонажите, черни облаци се появява лъч светлина. Двамата са изпълнени с изключително чувство за хумор и нежност един към друг. Въпреки всичките караници, пред тях непрекъснато стои отворената врата на любовта, която ни показва глътката надежда. Малките жестове, които правят един за друг, сякаш надделяват над омразата. Но, ето че топлият лъч много бързо изчезва и всичко отново потъва в мрак.
            Има ли край всичко това?
            Кой ще спечели сърцето на публиката в тази ожесточена борба за властване и кой ще изгуби живота си в името на това, предстои да разберем!

ГЛЕДАЙТЕ ПОСТАНОВКАТА „КРАЛИЦАТА МАЙКА“ и на:

22 Март Сряда| 19.30 часа Камерна сцена Миракъл

05 Април Сряда| 19.30 часа Камерна сцена Миракъл

11 Април Вторник| 19.30 часа Камерна сцена Миракъл

21 Април Петък| 19.30 часа Камерна сцена Миракъл

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights