20.07.2024 | 7:10

РУСЛАН МЪЙНОВ и АЛЕКС СЪРЧАДЖИЕВА ще гостуват в Добрич с комедията „Оскар”

Любимият артист с широката усмивка и веселия си поглед Руслан МЪЙНОВ, се завръща в Сатиричен театър след 20 г. отсъствие. Завръща се на сцената с гръм в ЩУРАТА комедия „Оскар“, която ще разбие от СМЯХ стереотипите на комедиите.
Заглавието е познато от френската кинокомедия „Оскар”, където главната роля се изпълнява от големия ЛУИ ДЬО ФЮНЕС.
Премиера на спектакъла се игра в края на февруари 23г. и гр. ДОБРИЧ е сред първите градове, които ще я гледат на 12.04. от 19 часа на Голямата сцена на драматичен театър „Йордан Йовков“.

Завесите се дърпат и на сцената се открива един внушителен декор, които показва още веднъж перфекционизма на Сатиричен театър – София!
НИВОТО е ВИСОКО, летвата е вдигната.. И забавата започва на гърба на един милионер…!
Ще ви грабне и блестящата игра не само на Руслан Мьйнов и Александра Сърчаджиева, но и на Мартин Гяуров, Маргарита Хлебарова, Пламен Великов, Симеон Гълъбов, Анджелика Джамбазова, Лана Гекова, Росица Александрова, и Игнат Дълбоков.

В София премиерата премина с НЕБИВАЛ УСПЕХ, билетите бяха буквално разграбени много преди датата на спектакъла, а за следващите представления билетите за София са изчерпани за месец напред.
Комедията за кратко се превърна в ХИТ, който искат всички да видят, не само защото събра на сцената една от най-известните любовни двойки на България, а и защото в нея участват едни от най- обичаните, позитивни артисти –
РУСЛАН МЪЙНОВ и АЛЕКСАНДРА СЪРЧАДЖИЕВА
В младежките си години двамата са имали петгодишна връзка, но животът ги разделя и сега е истинско удоволствие да ги гледаш заедно!
„В живота идва един момент, когато след толкова дълга връзка хората или трябва да се оженят и да направят семейство, или да се разделят. Аз мисля, че най-добрият вариант за нас с Алекс беше вторият. Разделихме се като двойка, като гаджета, а не като хора, защото ние и до ден днешен се чуваме и си помагаме“, признава Руслан.
С ролите си на съпружеска двойка в спектакъла, РУСЛАН и АЛЛЕКС видимо се забавляват, а публиката ги аплодира почти през цялото време, докато играят.
Автор е Клод Моние и неговите
пиеси винаги изобилстват от непредвидими, и непредсказуеми ситуации, които поставя пред мястото на зрителя, който се чуди какво ще последва.
Остроумието тук далеч надхвърля нормалното разбиране!
ЕФЕКТЪТ е като взрив след всяка ситуация, иде ти да се включиш, и да кажеш… „чакай, спри, виж го…” абсурдните обрати те въвличат неусетно…И в миг всичко се обръща с главата надолу, и СМЕХЪТ избухва неусетно …и те забавляват нелепиците човешки, които могат да се случат съвсем реално!..
Много смях и искрено забавление в една безумна комедия.
Билети в касата на ДТ „Й. Йовков“, на тел.0893675353, 058/605573, и в Ивентим БГ.

Снимки: Сатиричен театър София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights