21.07.2024 | 18:44

СВЕТОВНО ИЗВЕСТНА ТОП КОМЕДИЯ ЩЕ ГОСТУВА В ДОБРИЧ НА 13 ЮНИ

„ВСИЧКИ ОБИЧАТ ГАРИ” – една изключителна комедия, най-забавната , която се играе в момента на българска сцена ще се играе в залата на ДТ „Йордан Йовков“, на 13 юни 2023 г., от 19.00 часа.
Добрич е сред ПЪРВИТЕ ГРАДОВЕ от страната, в които ще се представи премиерно!
Най-касовата постановка на Сатиричен театър – София, най– предпочитаната и най-забавната, за която билетите се разграбват на мига излиза за първи път на турне в страната, и само със споменаването на името, ”Всички обичат Гари”, вече се трупат резервациите за билети!
От както е създадена уникалната комедия от автора Ноел Кауард с оригиналното име “”Presant Laughter” до днес не слиза от световните сцени, а салоните винаги са пълни ! Сега и българската публика ще има възможността да се наслади! Това може да се нарече вече театър с класа ! Екстремен, смислен и взривяващ от наслада сюжет! Изискани костюми – ще ви се прииска да притежавате някой от тях! Невероятно сценография, огромен декор, които ще ви пренесе в реална обстановка на разпалени страсти! И всичко това взривява с появата на големите артистични имена, любимци на българската публика – Калин Сърменов, Александра Сърчаджиева, Силвия Лулчева, Борислав Захариев – Боби Турбото, Добринка Гецова и др.
Всички преминават през кризи, кризи на поведение, кризи за място в обществото и кризи на възрастта… Така и нашите герои!
Тук всеки може да намери себе си или да погледне през призмата на свой близък, познат, приятел или неприятел. И със сигурност погледнато от страни ще ви заболи корема от смях!
Много от нас имат нещо в себе си нарцистично, а още повече при актьорите, всеки актьор малко или много е „нарцис”- желае винаги да бъде харесван. Главния герой Гари Есендайн е известен актьор, който също има тази склонност – разглезен от успеха и славата, себевлюбен и отдаден на забавления и секс…чак до загуба на реална преценка за самия себе си. В това разминаване между лъжовна самооценка, високомерие, реалност и като добавим, и кризата на средната възраст, то вече кипи от смях!…
За информация и билети – Билетен център на ДТ“Йордан Йовков“ и на телефон 0885387319, 058/605573.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights