20.05.2024 | 5:20

„СЕМЕЙСТВО ЕДИСЪН ОТ 2-РО АВЕНЮ“ ще гостува в Добрич

Постановката „Семейство Едисън от 2-ро авеню“ ще гостува на сцената на Органова зала Добрич, на 27 юни 2024 г., от 19.00 часа.
Режисьор: Антон Угринов
С участието на: Емануела Шкодрева и Кръстю Лафазанов
Сценография: Илияна Кънчева
Костюми: Мария Колева
Музика: Милен Кукошаров

„Семейство Едисън от 2-ро авеню“ е една от най-популярните пиеси на известния американски драматург Нийл Саймън.

Типично за стила на Саймън, той отново разглежда напрежението, което може да възникне между членовете на семейството или между мъжете и жените, живеещи в Ню Йорк. Историята ни пренася в апартамента на семейство Едисън – двойка на средна възраст с ескалиращи проблеми.

Мел Едисън току-що е загубил работата си след 22 години вярна служба и сега трябва да се справя с това да бъде безработен. Действието се развива по време на юлските горещини и продължителна стачка на боклукчиите, което утежнява положението на Едисън. Той и съпругата му Една се сблъскват с шумни и свадливи съседи, силни звуци, идващи от улиците на Манхатън и дори с обир в апартамента им посред бял ден.

Невротичният Мел не може да си намери нова работа, затова Една трябва да се превърне в единствената издържаща семейството им. Чувствайки се обезверен, той започва да изпада в депресия, а това води до нервен срив. Но ще успее ли Мел да възстанови здравия си разум?

Билети на касата на Органова зала Добрич, от понеделник до четвъртък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights