13.06.2024 | 13:54

Старбой Айвън: Във всеки от нас се крие по един Супергерой!

Иван Петров, StarBoy AYVON Снимка: Музикален театър

Старбой Айвън участва в невероятното шоу, организирано от Фондация „Енчо Керязов“

„Аз към много емоционален човек, въздействат ми много неща – като музика, спектакли и не само магични, гледам спектакли по целия свят и се вдъхновявам от моите идоли – Дейвид Копърфилд, старая се да черпя вдъхновение от всяко едно място, от всяко едно красиво нещо, което ни заобикаля, аз съм човек, който искам да се поставя на мястото на зрителите. И да почувствам тази емоция, която самият аз съм чувствал, когато съм гледал моите големи идоли. 

И си казвам – искам зрителите, излизайки от салона те да чувстват наистина това вдъхновение и тази емоция, която аз изпитвам, когато гледам най-големите имена, каза в „Закуска на тревата“ Старбой Айвън или Иван Петров – едно от водещите имена на магичното изкуство в Източна Европа.

Участва в едни от най-престижните международни магични форуми, сред които Masters of Magic, Hans Klok Trophy, Dutch Festival of Magic. Печели две специални награди на Австралийския цирков фестивал

Към момента е единственият български артист, избран да представя страната си на грандиозния международен проект на Телевизия Евровизия – Magic Circus Show в Женева, Швейцария. 

След успешното си представяне бива поканен да участва в множество спектакли и телевизионни предавания във Франция, Испания, Италия, Нидерландия. 

За мен шоуто не е просто час и половина спектакъл, за мен това е една гама от емоции, които искам да предам на моята публика, защото в шоуто има смях, има сълзи, има възхищение, има страх, опитвам се да завладеем всички възможни емоции, които човек може да преживее, за да излезе от театъра с „отворена уста“, поне за миг да съм накара зрителите да излязат от реалността и да се потопят в света на невъзможното

Шоуто има послание – че във всеки един нас се крие един Супергерой, който е способен на велики неща. И повярваме ли в този Супергерой, разбираме, че наистина невъзможното става възможно, каза още за БНР Старбой Айвън.

Той е първият български илюзионист, отличен с мемориалната купа „Мистер Сенко“ за илюзионист на годината. Също така става финалист в шоуто България търси талант. 

В началото на 2023 г. Айвън създава най-грандиозния илюзионен спектакъл в българската културна история в сътрудничество с Националния музикален театър „Стефан Македонски“. В Музикалния театър той представи за последен път през сезона своето шоу „IMPOSSIBLE: Повярвай в невъзможното.“ 

Преди дни българският Дейвид Копърфилд участва в невероятното шоу организирано от Фондация Енчо Керязов посветено на талантливите деца на България, а преди това представи страната ни и на европейското първенство в Италия.\

Източник: БНР

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights