14.06.2024 | 18:52

Стефания Колева и Деян Ангелов в стендъп театър „Без гаранция“

Стефания Колева и Деян Ангелов ще ни въвлекат в серия от комични ситуации в стендъп театъра „Без гаранция“. Премиерата е на 27 май в кино „Люмиер“ в София.

„Без гаранция“ е комично състезание без заобикалки, в което всички предразсъдъци трябва да бъдат оставени на резервната скамейка. Кой ще вземе купата? Няма гаранция“, споделя режисьорът Николай Гундеров, по чиито текстове е създаден и спектакълът. Музиката е дело на Добромир Кисьов.

За жените и мъжете – с ръка на сърцето, с много хумор и без гаранция. Стефания Колева и Деян Ангелов са във взривоопасно съединение от комични ситуации в новия стендъп театър „Без гаранция“. Двамата актьори ще влязат в един нетрадиционен формат за българската сцена, за да се опитат да надникнат какво се крие в мислите на жените за мъжете и на мъжете за жените. С много хумор, ирония и сарказъм ще преминат през поредица от житейски ситуации, в каквито със сигурност са попадали и зрителите.

След премиерата на „Без гаранция“ в София предстоят първи срещи с публиката в Пловдив на 29 май и във Велико Търново на 29 юни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights