28.09.2023 | 10:51

Стефан Вълдобрев и Мирослав Иванов отново в артистичния дом на маестра Константина Петкова

В поредните „Срещи с изкуството в артистичния дом на маестра Константина Петкова“ на 16 октомври 2022 г., от 11:30 ч.в с. Пчеларово ще се представят музикантите Стефан Вълдобрев – вокал и китара и Мирослав Иванов – китара.
Песните на Стефан Вълдобрев са моментални хитове и още с първото слушане звучат като шлагери – запомнени от хората и запети от тях. Любими български песни в акустичен аранжимент ще звучат на концерта на Стефан Вълдобрев и Мирослав Иванов в двора на дома на маестра Константина Петкова в с. Пчеларово на 16 октомври.
Стефан Вълдобрев е автор на огромна по обем музика – поп и рок, за киното (над 20 филма – игрални и документални) и за театъра (над 70 спектакъла). Той е вокалист и китарист. Основател е на групата „Обичайните заподозрени“, която активно концертира и има огромна популярност, създавайки модерни шлагери. Стефан Вълдобрев е артист с много таланти. Той е и театрален режисьор с постановки на престижни сцени, филмов и театрален актьор.
Завършил Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“, Мирослав Иванов има богата солова кариера с издадени три самостоятелни албума, основател на „Сафо“, съосновател на импровизационната група „Метаформоза“, член е на множество формации, сред които „Инфинити“ и Funkallero на Васил Спасов. Мирослав Иванов свири като студиен музикант в записи на Васил Найденов, Стефан Вълдобрев, Васил Петров и мн. др.
Проектът „Срещи с изкуството в артистичния дом на маестра Константина Петкова“ се реализира с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“ по програма „ПРОГРАМА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И РАЗВИТИЕ НА ЧАСТНИ КУЛТУРНИ ОРГАНИЗАЦИИ“.

Verified by MonsterInsights