23.04.2024 | 13:35

Тея Йорданова – още един добрички представител в „Гласът на България“

Снимка: Кадър bTV

В неделя не пропускайте да гледате телевизионния музикален формат „Гласът на България“, за да проследите представянето на още едно талантливо добричко момиче. В „Кастинги на тъмно“ (първият етап на шоуто) вече видяхме Димитрина Германова, която успя да обърне четири стола с въздействащото си изпълнение и направи добричлии истински горди.
А сега на 22 октомври от 20 ч. на голямата сцена на „Гласът на България“ ще стъпи и още една възпитаничка на вокалния педагог Елена Карабельова – това е Тея Йорданова.
Тея е ученичка в 12 клас на Природоматематическа гимназия „Иван Вазов“ – Добрич. През есента на миналата календарна година се записва в Студио за вокално обучение „Зонели“ и с бързи темпове развива своя талант и гласови възможности. През месец април тази година Тея Йорданова печели втора нарада в силния Национален конкурс „Звездици за Лора“ – град Свищов, където е дебютант и мери сили с най-големите и опитни певци в пета възрастова група. Също през април Тея набира смелост и се явява на кастинг за „Гласът на България“ в град Варна. Особено щастлива е, когато узнава, че е една от допуснатите до „Кастнигите на тъмно“! И така започва нейното музикално приключение.
А как ще продължи то, ще разберете, ако сте пред телевизионните екрани в неделя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights