22.02.2024 | 13:07

Том Круз сключи сделка с „Уорнър Брос“ за производството на нови филми

Том Круз. Снимка: АП/Evan Agostini

Актьорът и продуцент Том Крус е сключил договор с „Уорнър Брос“ за създаване и продуциране на оригинални и франчайз филми с негово участие, предаде Ройтерс, позовавайки се на студиото. 

В резултат на сделката Круз и неговата продуцентска компания ще имат офиси в Бърбанк, където е седалището на „Уорнър Брос“.

Все още не са обявени конкретни проекти в рамките на партньорството. 

Том Круз ще продължи да ръководи съществуващите си франчайзи, като например дългогодишния „Мисията невъзможна“ в сътрудничество с „Парамаунт пикчърс“. Следващият филм от поредицата е планиран за 2025 г.

„Развълнувани сме, че ще работим с Том, абсолютна легенда във филмовата индустрия. С вълнение го приветстваме отново при нас и очакваме с нетърпение да съживим повече от неговия гений на екрана през следващите години“, се казва в изявлението на „Уорнър Брос“.

Сред предишните проекти, плод на сътрудничеството между Том Круз и „Уорнър Брос“, са „Интервю с вампир“, „Рискован бизнес“, „Последният самурай“, „Широко затворени очи“. Последният му филм със студиото – „На ръба на утрешния ден“, излезе на екран преди 10 години. 

„Изпитвам огромно уважение и възхищение към  целия екип на „Уорнър Брос“ и неговата отдаденост към филмите, феновете и кино преживяването. Очаквам с нетърпение да направим заедно страхотни филми!“, каза на свой ред Том Круз. 

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights