21.07.2024 | 19:17

Фамилия Охридски почетоха  учителя Драгомир Капитанов с концерт 

Снимка: СУ "Св. Кл. Охрински"

В седмицата посветена на будителите, учениците на Фамилия Охридски почетоха един истински учител- Драгомир Капитанов. Идеята на 11,,а” бе посрещната вдъхновяващо от съученици и учители музиканти. 

Гости на вълнуващата вечер бяха колеги, приятели и родители, някои от които са били и възпитаници на  големия музикант. Децата изпълниха любими негови произведения. Презентация в снимки припомни усмивката на любимия учител. Разказаха се спомени за него. Специално участие взеха смесен хор ,,Добруджански звуци”, а главен диригент Елвира Пастърмаджиева разказа на публиката и участниците за приятеля и колега Драгомир Капитанов. Руслан Иванов, негов приятел, подари на всички участници значки, направени специално за концерта. 

Една вълнуваща вечер, в която учениците преклониха глава към българския учител. Колеги и приятели просълзиха очи и си спомниха с усмивка за Драго. 

Уважаеми колеги и ученици, след такава красива вечер, Ви благодаря за труда и вдъхновението! Магията се случи. Открих я във вашите очи.  

Завършвам с мотото на нашата подготовка и вярвам, че това е истинската формула за успех: ,,Щом с музика се храни любовта, свирете!”. 

Радостина Калчева 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights