23.02.2024 | 6:20

„Фантомът на операта” ще има още осем представления в София, от 11 до 21 април

Снимка – „БГ саунд стейдж“

„Фантомът на операта”, мюзикълът от „Уест енд“ и „Бродуей“, ще има още осем представления в София, в зала 1 на НДК, съобщават организаторите от „БГ саунд стейдж“.  

По думите им първоначално обявените шест представления от 11 до 14 април 2024 г. са напълно разпродадени. Новите са от 16 до 21 април.

Спектакълът  е признат за една от най-красивите и зрелищни продукции в историята, гледан от над 160 милиона души в 186 града по света, игран на 19 различни езика. „Най-големият хит на Бродуей” и „Триумф на шоуто”, пишат за него медиите.

Както писа БТА, българската публика ще види оригиналната лондонска и нюйоркска продукция на Камерън Макинтош. Това е най-дълго играният спектакъл на „Бродуей“, повече от 35 сезона, 14 000 представления. Носител е на над 70 престижни театрални награди, включително седем награди „Тони” и четири награди „Оливие”, включително – за най-добър мюзикъл.

Актьорският състав, който ще дойде в България, включва Надим Нааман – в ролята на Фантома, Хариет Джоунс и Джорджа Уилкинсън (Кристин), Лара Мартинс (Карлота), Валери Кутко (мадам Жири). Диригент е д-р Джон Ригби.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights