23.09.2023 | 0:37

Филм на TVT с приз в Годишните туристически награди

Снимка: Телевизия Туризъм

На 13 декември 2022 г., на официална церемония в София Хотел Балкан, късометражният филм „България. Визитка“ на Телевизия Туризъм (TVT) получи голямата награда в категория „Телевизия“ след онлайн гласуване на зрители в конкурса за Годишните награди в туризма 2022, организиран от Министерство на туризма на Република България.

Лентата привлече най-много от гласовете на зрителите в конкуренция с още пет заглавия на други национални и регионални тв канали. Така TVT за трети път получи златната роза след първото издание на конкурса през 2016 и 2020 г.

„България. Визитка“ е документален филм, представящ основна информация за държавата и страната ни с всички нейни достойнства и богатства. Текстът е на Стоян Радулов, а гласът е на Манол Къков. Във филма са включени кадри на операторите Николай Василев, Валентин Паскалев, Боян Балев и Питър Костов, както и кадри от архива на TVT. Музикални оформители са Мариана Вълканова и Стоян Радулов, монтажът е на Стоян Радулов, тонрежисурата – на Борислав Дрянков, а продуцент е Георги Крумов.

Тази награда е признание на зрителите за качествата на телевизионната продукция на Tелевизия ТУРИЗЪМ, както и потвърждение за прилагане на добри практики и усилена работа в сферата на туризма през последната година.

Филмът вече е част от обновената програма на TVT. И през този тв сезон Телевизия Туризъм (TVT) предлага напълно нова програмна схема, много нови, авторски образователни филми, информационни поредици, рубрики, документални и реалити сериали, посветени предимно на България. Каналът излъчва и с повишено качество на картината във Full HD резолюция.
Подробности и още новини за обновената програма, вижте на сайта www.see.bg, както и във фен страницата на Телевизия Туризъм във Фейсбук, също – в групата „Виж България“ във Вайбър.

Филма може да видите тук:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights