23.07.2024 | 14:07

ХАСКОВО РОК 2024 събира музикалните фенове за благотворителна кауза

За поредна година Община Хасково и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни организират най-грандиозното рок-събитие в региона ХАСКОВО РОК, съобщават от пресцентъра на Община Хасково.

Фестът приема на една сцена класически рок музиканти и млади талантливи изпълнители от Хасково и региона.

Рок-маратонът се провежда на откритата сцена в комплекс Спартак, Хасково.

И тази година Община Хасково изпълнява своята мисия- предоставя възможност на младите рок-групи и бъдещи рок-звезди да свирят заедно с гост-изпълнителите.

На 5 юли от 20,00 часа първи на сцената излизат – STATE OF MIND и RUNT от Хасково и ХАЛА от Димитровград, а веднага след тях забиват рок-класиците от КОНКУРЕНТ!

Във втората вечер, 6 юли от 20,00 часа, Хасково избухва с КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ, ХАНГАР 42 и ODD CREW.

ХАСКОВО РОК 2024 е част от кампанията на Община Хасково и МКБППМН „Хасково срещу дрогата“.

Община Хасково посвети всички свои събития на каузата За Никол. В тази връзка благотворителната кауза на ХАСКОВО РОК сега ще бъде насочена към сбъдването на мечтата на три хасковски деца да оздравеят. Средствата, които ще съберем от нашите дарители по време на ХАСКОВО РОК ще бъдат разделени по равно в подкрепа на Никол, Дани и Рени.  

И тримата се нуждаят от надежда и мечтаят да оздравеят, затова Община Хасково като организатор на ХАСКОВО РОК, призовава всички жители и гости на Хасково, да се включат в Благотворителна кампания на ХАСКОВО РОК 2024 и чрез покупка на тениска с логото на феста, да подарят надежда за пълноценен живот на Никол, Рени и Дани.

В дните на рок-феста ще бъдат поставени традиционните благотворителни кутии на ХАСКОВО РОК, ще има и места за дарения, организирани от семействата на децата. ХАСКОВО РОК сбъдва мечти!

На 5 и 6 юли от 20,00 часа в коплекс „Спартак“.

Вхдът е свободен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights