18.07.2024 | 16:21

Юлиан Костов снима в Бургас, филмът се казва „Клошар“

Снимка: личен архив

Популярният български актьор Юлиан Костов, който се присъедини към хитовия сериал на HBO – „Белият лотос“ с милиони фенове по цял свят, снима в Бургас.

Костов, който е сред най-успешните лица на българското кино зад граница и близък приятел на Мария Бакалова, влиза в главната роля на филма „Клошар”, режисиран от Стефан Тенев. Кино лентата е подкрепена от общинския фонд „Култура” и се очаква да има премиера през 2025 –та година. Женската главна роля във филма е поверена на талантливата Анастасия Левордашка, позната на публиката с театралните си роли. 

Снимките в морския град продължиха два дни, а локациите бяха Морската градина и Яхтеното пристанище.

Филмът “Клошар”  разказва за съдбите на двама души, чиито пътища се преплитат неочаквано. Историята започва след едно нападение на скинари над клошаря Спас Кандиларов, който попада в болницата.  За разрешаването на този случай е назначен следователят Филип Стоев. Цялото действие, постъпките на хората и причинно-следствените връзки са пречупени през призмата на иронията, която ни съпътства през живота., поясняват от екипа.

В продукцията участват още Ириней Константинов, Малин Кръстев, Меглена Караламбова, Кристиян Илиев, Борис Лапшов и други.

Актьорите посетиха общината и се срещнаха с зам.- кмета с ресор „Култура“ Диана Саватева.

Източник: БНР Бургас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights