29.05.2024 | 18:34

Corey Taylor с концерт в София на 30 май

Снимка: Facebook/TheCoreyTaylor

Corey Taylor, фронтменът и основно торпедо на вихрушката Slipknot, вокалистът с друго амплоа в Stone Sour, където показва различен аспект на гласа си, и човекът, който изпя: “Не искам да ме погребете в дупка, когато умра“, идва в България за самостоятелен концерт на 30 май.

Безкомпромисен, нефилтриран и без аналог, Кори е част от съвременната култура по толкова много начини – като част от мултиплатинените Slipknot, като носител на награда Грами, като вокалист и на платинената рок сила Stone Sour, като автор на бестселъри на New York Times и още…

Тейлър е и актьор с безброй филмови и телевизионни участия, въздейства с гласа си на поколения фенове и събира милиони почитатели по целия свят.

България посреща Corey Taylor за хедлайн концерт на Арена София, Столичен Колодрум, в края на май като част от поредицата концерти Sofia Solid.

„Според мен е подходящ за всички хора, за които музиката има значение. Добрата музика е важна, защото тя възпитава и малките, и тийнейджърите, и възрастните хора“, сподели пред Радио София Деница Славова от организаторите.

Източник: БНР

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights