08.12.2023 | 17:22

“Emergency Theater” с премиера на „Празна е стаята на удоволствието“

Артистичният колектив “Emergency Theater” с премиера на постановката „Празна е стаята на удоволствието“, на 22 ноември, от 19:00 часа в РЦСИ „Топлоцентрала“ – София.
Голямата празна стая е заобиколена от други четири. Четири завръщания към травмите от детството, четири безжалостно искрени проекции на Детето, Майката, Бащата, Празнотата, Желанието, Удоволствието. Един многопластов театрален сеанс на осъзнаване, споделяне, търсене, изцеление, екзорсизъм, откровение, в който злоупотребата с тялото, вината и самоунижението ще доведат до непостижимия край на човешкото несъзнавано, проектирано в пространството на Празната стая. Ще успеем ли да отворим собствените си стаи и да се настаним отново в себе си, за да завърнем сетивата си в желаното? Ще се научим ли отново на удоволствие?
С участието на:
Юлиана Сайска, Яна Мороз, Елица Алексиева, Елена Димитрова, Велислав Павлов, дея: МЮТЕСЕ + Я (М. Ръждашки, Ю. Сайска, Т. Котов, Е. Гацов, С. Павлов, Е. Димитрова + Я. Мороз)
Режисьор: Юлиана Сайска
Супервизия на процеса: Теодор Котов
Сценография и осветление: Ралица Тонева
Композитор: Елица Алексиева
Саунд дизайн и авторски песни: Нино Гомес
Драматургичен консултант: Младен Алексиев
Антидраматургия: Цвета Софрониева
Връзки с медиите: Културна фондация А25
Графичен дизайн: Асен Канев
Координатор и социални медии: София Канева
Снимка: Наталия Новачкова
Екипът на Emergency Theater благодари на:
Цвета Софрониева, Теодор Котов, Емилиян Гацов, Ясен Василев, Мартин Ръждашки, Иван Николов, Християн Бакалов и пространство „VARIANT“, Камелия Спасова, Цвета Дойчева, Ралица Стоянова, София Канева
Фотограф: Natalia Novachkova/Наталия Новачкова
Продължителност: 90 минути
Възрастово ограничение: 18+
Билети: bit.ly/3LHZ8hi
Представлението „Празна е стаята на удоволствието“ е реализирано с финансовата подкрепа на Министерство на културата. Разпространението на представлението, като част от трилогията „Final Countdown – човешкото по време на имплозия“, се осъществява с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“, „Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации 2022”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights