12.04.2024 | 20:51

Хиляди аплодираха Лили Иванова по време на концерта в Античния театър

Снимка: Ирина Шопова/ БТА

„За мен е невероятно удоволствие да бъда в този прекрасен град“. С тези думи Лили Иванова отговори на аплодисментите на хилядната публика, която я посрещна в Античния театър в Пловдив. Песента „Студ“ даде начало на концерта на примата тази вечер, част от националното ѝ турне.

На сцената с Лили Иванова бяха музикантите от Li Orchestra – Ангел Дюлгеров – китари, цигулка и аранжимент, Огнян Енев – пиано, тромпет и саксофон, Иван Йорданов–Чери – китари, Христо Михалков – бас китара, Орлин Цветанов – цигулка, Росен Ватев – ударни, перкусии и вокалното трио LaTiDa – беквокали. В екипа са също Ангел Попов–Ачо – мониторен тонрежисьор, Антоан Хадад – звук и осветление, и Николай Недеков – организация и връзки с обществеността.

„Пловдив си е Пловдив“, възкликна певицата след поредните бурни аплодисменти и запя хитовите песни „Щурче“, „Детелини“, „Панаири“ и „Ветрове“.

Националното турне на Лили Иванова започна на 10 май в Благоевград. То включва 15 концерта в 13 града в страната. Следващата среща на примата на българската естрада с публиката е на 17 август в Стара Загора. Турнето ще завърши с два концерта – на 15-и и 16 декември в София.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights