23.02.2024 | 17:59

Хитовият сериал „Под прикритие“ по БНТ от 7 август

Снимка: Кадър от филма, БНТ

Епизодите от първи сезон ще се излъчват от понеделник до четвъртък в 23:25 ч. по БНТ 1

Един от най-емблематичните сериали, продуцирани от Българската национална телевизия – „Под прикритие“ – се завръща в ефира на обществената телевизия с повторение на първи сезон от 7 август. Продукцията, която преобърна представите на зрителите за качеството на съвременното българско телевизионно кино и постави нови стандарти във филмопроизводството у нас, ще се излъчва от понеделник до четвъртък в 23:25 ч. по БНТ 1.

Режисьори на 12-те серии в първи сезон са Димитър Митовски, Димитър Гочев и Виктор Божинов. Именно с „Под прикритие“ телевизионната аудитория се запозна отблизо с таланта на актьорите Захари Бахаров в образа на Иво Андонов и Михаил Билалов в образа на безскрупулния престъпен бос Петър Туджаров – Джаро.
Двамата изпълняват ключови роли и в други хитови сериали, продуцирани от Българската национална телевизия – Захари Бахаров участва в „Денят на бащата“ и „Войната на буквите“, а Михаил Билалов е сред звездите в „Четвърта власт“ и „Вина“.
В актьорския състав на „Под прикритие“ са също Владимир Пенев, Ивайло Захариев, Ирена Милянкова, Мариан Вълев, Александър Сано, Кирил Ефремов, Венцислав Янков, Деян Донков, Цветана Манева, Лилия Маравиля, Христо Мутафчиев, Петър Попйорданов, Йосиф Шамли, Койна Русева, Йоана Буковска, Пламен Манасиев, Теодора Духовникова и още много други популярни имена от българската кино и театрална сцена.
Впечатляващият успех на „Под прикритие“ е категоричен още със старта на сериала – пилотният епизод, излъчен на 17 април 2011 година, привлича над 600 000 зрители.

Гледайте първи сезон на „Под прикритие“ от понеделник до четвъртък в 23:25 ч. по БНТ 1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights