18.07.2024 | 15:06

INNERGLOW – на 30 ЮНИ – Neverfest – Добрич!

В рамките на Neverfest – Добрич на 30 ЮНИ на Скейт парка в градската градина ще се представи Innerglow. Групата е сред ярките нови явления на българската музикална сцена.
Innerglow съществува от 2017 г. и се утвърди с авторската си музика със специфичен стил, повлиян от класическите и модерните образци в поп и рок стиловете.
С песни като Chained In Love, So Long, Little Magnets, Start Over, Lost и с техните видеоклипове, Innerglow се радват на силно присъствие в телевизионния и радиоефир, както и със свое разпознаваемо звучене.
Групата натрупа множество изяви на фестивалната и клубната сцена и беше част от фестивали като Sunland, Hills of Rock, “Радио парк фест” на БНР, „Капана фест“, Music Daze и др. Скоро след възникването си, Innerglow сподели сцената за общи изяви с изпълнители като “Остава”, Стенли, Hayes & Y, Jeremy?, P.I.F. и др.
Innerglow са Тодор Ковачев – вокали и кийборд, Матей Христосков – ударни и Петър Желев – китара.
През 2019 г. тяхната песен Chained In Love прекара пет седмици на върха на класацията на Българското национално радио „БНР Топ 20“.
Първото място в същата класация окупираха и следващите два сингъла на Innerglow – So Long и Little Magnets, а вокалистът Тодор Ковачев беше част от шестия сезон на музикалното шоу „Гласът на България“.
В края на 2020 г. четиримата издадоха шестия си сингъл Start Over, в който показаха влиянията си от електронния денс.
През пролетта на 2020 г. пък се проявиха в различна светлина с песента си Lost, която се отличава с акустично звучене.
След още няколко издадени песни, в края на 2021 г. дойде време и за дебютния албум на Innerglow, озаглавен Satellites.
През 2022, групата издава и първата си песен на български език – “Знак”, която преплита съвременното звучене на групата с фолклорни мотиви и бързо се превръща във неизменна част от българския радио ефир. Следват множество концерти из страната, както и извън, като за първи път посещават Германия, Англия, Македония.
В края на 2023 издават и следващата си българска песен – “Безразличен”, с която загатват обещаваща 2024 изпълнена с много нова музика и конц

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights