20.06.2024 | 21:46

КИНО АРЕНА ОТВАРЯ НОВИ КОМПЛЕКСИ В СОФИЯ, ПЛОВДИВ И ДОБРИЧ

Кино Арена е в процес на изграждане на три нови кинокомплекса от веригата с предстоящо откриване в края на 2023 г. и началото на 2024 г.

След като бе прерязана лентата на Кино Арена Кърджали, вече активно се работи по новите обекти в градовете София, Пловдив и Добрич, това съобщиха от веригата кинокомплекси.

Новото кино Арена Запад с 10 зали ще отвори врати в Mega Mall в София. Първият мол в западната част на столицата предлага богат търговски микс на удобна локация с отлична транспортна комуникация, включително топла връзка със станция на метрото.

Кино Арена Пловдив Плаза ще предложи на пловдивчани още 12 зали в едноименния мол – най-големият и модерен търговски център в Пловдив, в една от най-развитите търговски и жилищни дестинации в града.

Кино Арена Добрич с 4 зали ще посреща своите посетители в новоизграждащият се кинокомплекс в DS Park в Добрич. Ритейл паркът работи от края на 2021 г. и предлага на добричлии и гости на града разнообразен микс от стоки и услуги на популярни брандове за бита, дома и семейството, удобен паркинг и бърза връзка до жилищните квартали.

Новите кинокомплекси от веригата следват високите технологични и интериорни киностандарти на Програмата за модернизация Арена 2.0. Залите са оборудвани с кожени моторизирани риклайнери в модерна и уютна акустична среда за максимален комфорт. Кинозрителите ще могат да се потопят в неповторимата атмосфера на филмите, прожектирани с оборудване от водещи производители на кинотехника, озвучаване и изображение, като Christie, JBL, Harkness Screens, REALD 3D.

“Нашата цел е всеки един от комплексите на Кино Арена да се превърне в културно пространство, където хората от всички възрасти и интереси могат да се срещат, да се наслаждават на изключително качествено кино и да споделят своите впечатления и идеи. Ние вярваме в силата на филмовото изкуство да ни обединява и вдъхновява, да пробужда в нас емоции и да ни насърчава на размисъл.”, коментира Стефан Минчев, управител на кино веригата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights