23.04.2024 | 13:56

Мариан Бачев играе във Варна и Добрич в пиесата „Докато ти спеше“

Пиесата „Докато ти спеше“ ще се играе на 18 юли /вторник/ от 19.00 часа в Младежки център Добрич. На 17 юли спектакълът ще бъде представен в Летния театър на Варна, отп 20.30 часа.

Автор Ваня Иванова
Режисьор Богдан Петканин
Сценография и костюми Милен Боричев
Участват: Мариан Бачев, Ева Тепавичарова, Десислава Бакърджиева, Кирил Ефремов, Антоан Петров, Светломир Радев
Продукция на ДКТ „Константин Величков“

Театралният спектакълът „Докато ти спеше“ с участието на

актьорите Мариан Бачев, Ева Тепавичарова, Десислава Бакърджиева, Кирил Ефремов, Антоан Петров и Светломир Радев, е новата поредна комедийна продукция на ДКТ „Константин Величков“.
Автор на пиесата е Ваня Иванова, а режисьор на постановката е Богдан Петканин.

Спектакълът „Докато ти спеше“ представя забавната и едновременно мистериозна страна на живота в един блок.

Внимателно изграденият сценографски дизайн на Милен Боричев придава на сцената реалистична визия на жилищния комплекс и му придава особен шарм. Зрителите ще бъдат погълнати в атмосферата на тайните, която се крие зад вратите на блока и ще се забавляват с непредвидимите ситуации, в които попадат героите.

Актьорите Мариан БачевЕва ТепавичароваДесислава БакърджиеваКирил ЕфремовАнтоан Петров и Светломир Радев изпълняват своите роли с изключително майсторство и ентусиазъм. Техният комичен талант и способност да създават живописни и забавни персонажи гарантират вълнуващо и забавно преживяване за публиката. Всяко изпълнение е преживяване на различни ситуации и емоции, които зрителите ще си припомнят с усмивка и задоволство.

След полунощ, когато някои от нас заспиват, други се пробуждат и започват да правят тълпища и шум, като например да правят ремонт с бормашина, да пукат гуми, да блъскат по радиаторите и мебелите, да пускат прахосмукачката, да играят с кучето и да пеят в банята. Всичко това се случва докато спим, а когато се събудим, ставаме част от тях.

Актьорите в тази комедийна постановка са известни телевизионни звезди,

чийто гений да забавляват на макс е потвърден от дълго време. Те впечатляват с уменията си да пресъздават различни типажи и да ги правят наистина забавни за публиката. Спектакълът предлага не само смях, но и емоционални моменти, които ще задържат зрителите в театъра до края на представлението.

Сценографията и костюмите на спектакъла са дело на Милен Боричев,

който е добре познат в театралните кръгове като фитнес инструктор. Той е създал интересна и уютна атмосфера на жилищния блок, която допълва мистериозното на тайния живот на обитателите му.

Ако търсите нова и забавна театрална постановка,

която ще ви накара да се забавлявате, да се смеете и да се замисляте и да предлага уникална комбинация от смях, мистерия и емоционални моменти, които ще ви провокират и ще задържат вниманието ви до последната сцена. Не пропускайте възможността да се насладите на това незабравимо театрално преживяване и да се потопите в света на „Докато ти спеше“.Взривоопасната комедия събира телевизионни звезди, чиито гений да забавляват на макс е потвърден от дълго време.  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights