22.05.2024 | 8:43

Миро тръгва на турне „Best of“ и подготвя нов албум

Снимка: Миро (Official)

Един от най-обичаните изпълнители – Миро, започва национално турне „Best of“, което събира големите му хитове от последните 23 години. Концертите ще бъдат в шест града, като първата дата е 11 август в Созопол, следват Бургас – 2 септември, Стара Загора – 7 септември, Варна – 14 септември, Плевен – 16 септември, а финалът ще бъде в София на 11 октомври.

Всички песни ще бъдат в аранжимент и изпълнение на фънк формацията SoulBmoll. Предстоят и изненади за почитателите, като във всеки град ще има специално участие на различни гост-изпълнители. За първи път ще бъдат изпълнени и няколко нови песни – те ще са част от предстоящ албум, който се очаква през септември.

Началото на концертите ще поставя песента „Отначало“, която е единственото ново заглавие в сборния албум на Миро – „46“, представен в края на април. Музиката и текстът са негови, а по аранжимента работят SoulBmoll, Крум Георгиев и Иван Иванов. Песента е със специалното участие на Елена Сиракова.

Ето какво споделя Миро: „Създадох „Отначало“ в труден за мен момент. Повтарях си: „това ще мине“, „мигът да съм добре ще дойде“ и просто исках да направя най-слънчевата и безгрижна песен, на която съм способен в сътрудничество с музикантите, които почитам.“

Източник: БНР

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights