23.04.2024 | 13:36

НОЩ НА КОМПОЗИТОРИТЕ В БУРГАС

Финалния за лятото концерт „Обич и песен“ гостува на 15 август в Летния театър на Бургас
Финалния концерт за лятото от националното турне „Обич и песен“ ще гастролира в Бургас навръх Богородица – 15 август. Редица обичани певици ще зарадват почитателите си както със златните си хитове, така и с нови песни. Публиката ще има удоволствието да се наслади на изпълнения на Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Мая Нешкова, Мими Иванова, Роси Кирилова и Нелина. Към тях се присъединяват и дует ШИК, чийто мъжки глас – Краси Гюлмезов, е родом именно от Бургас.
На сцената ще се изявят още двама видни български мелодици – маестро Кирил Икономов и маестро Развигор Попов. Дали тримата композитори ще изненадат с нещо публиката и съпругите си – Вили Гюлмезова, Мая Нешкова и Мими Иванова, предстои да разберем на 15 август от 20.00 часа в Летен театър – Бургас. Но със сигурност можем да определим този концерт като „Нощ на композиторите“. Потвърдил е присъствието си и легендарния Стефан Диомов, който и миналата година гледа спектакъла и бе възхитен.
Със сигурност на сцената ще чуем и вечния хит „Честит рожден ден“ на Мая Нешкова, с който ще отпразнуваме първия рожден ден на „Обич и песен“.
Няма как да не прозвучат и класики като „15 лалета“,“Песен моя, обич моя“, „Топъл дъжд“ на великия Тончо Русев, „Боса по асфалта“ и др.
Билети се продават на лятна каса „Часовника“, всеки клон на „Български пощи“ и онлайн.
Водещ на събитието ще е Атанас Стоянов, а продуцент и организатор е Евгени Боянов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights