23.04.2024 | 13:16

Oт днес Стара Загора е домакин на петдневния „Beerфест“

От днес Стара Загора е домакин на петдневния фестивал „Beerфест“.За осма година жителите и гостите на Стара Загора ще имат възможността да се насладят на качествено пиво, мезета и музика. Организатори са община Стара Загора и „Загорка“ АД. На откритата сцена в парк „Загорка“ до 3 септември старозагорци и гостите на града ще могат да се насладят на любими български и чужди хитове, изпълнени на живо.

Старт на Beerфестът ще дадат тази вечер старозагорската група Beyonce Tribute, след тях на сцената ще се качи британецът Tony as Robbie Williams. Програмата ще продължи с изпълнения на Мария Илиева и  Pavell & Venci Venc. Утре първи на сцената на „Beerфестът“ ще излезе Донко Марков, който ще потопи присъстващите в магията на традиционния български фолклор. След него публиката ще може да се наслади на гласа на Невена Цонева, а музикален финал на вечерта ще дадат ТОНИКА СВ. 

Третата вечер ще е под знака на хип- хопа. Зрителите ще могат да видят отново DJ Stevie G Official и DJ Stanchika  в колаборация с Irie Bear. Старозагорецът Keranov пък ще реди хип-хоп рими заедно с Manata и JAY, ще има изпълнения и на Fyre & Theo, както и на Гумени глави и R&B Records All Stars.

 На 2 септември „Beerфест“ ще е на рок вълна заедно с Rockstage, Nikeca, Linkin Park Real Tribute от Унгария и Red Hot Chili Peppers Real Tribute от Сърбия. През последната вечер на фестивала на сцената ще се качат Аудиосфера, Calebrity, Inner Glow, а финалът ще е с музиката на „Остава“.

Присъстващите отново ще могат да посетят тематични кътове. А входът през всяка от музикалните вечери е свободен.

Първото издание на „Beerфест“ беше през 2015 година и оттогава се превръща във важна част от календара с културни събития на Стара Загора. Негови организатори още от старта му са община Стара Загора и пивоварна „Загорка“.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights