28.02.2024 | 14:05

Поради големият интерес „КОМИКадзе на КРЪСТЮпът“ с Кръстьо Лафазанов и Татяна Христова отново – на 26 юли, в ДТ „Йордан Йовков“!

Поради големият интерес Комедийното представление „КОМИКадзе на КРЪСТЮпът“ с Кръстьо Лафазанов и Татяна Христова ще бъде представено отново, – на 26 юли /сряда/,Голямата зала на ДТ „Йордан Йовков“ Добрич.

Оригинална музика за спектакъла и изпълнение: Андрей Чолаков и Георги Крис Лафазанов
Анотация от ЕЛЕНА НАЧЕВА: „Смехът не е опасен за вашето здраве! Смехът преборва всичко, дори и Глупостта… Глупостта е излечима. РошаШАвите ѝ разновидности като надменност, горделивост, самонадеяност, самолюбие, себеизтъкване, фръцкавост и високопарните ни страсти – също. Попитайте и другите излекувани…
Обещаваме ви Смях на корем! Колкото можете да поемете! Всяка житейска КръстЮсловица има поне едно усмихнато решение, но затова пък крие безброй усмАхнати.
Нагледен урок защо не се продават на КръстЮвичар КръстЮвицове. И защо не се канят гости на чужда софра от свое име, без да има самоиронична готовност да се плати сметката и цената.
Открито намигване защо не се учи пилот как да пилотира вертолет на база дългогодишния ни опит от каране вертолетчето на въртележката. Голям смяхопраз! Смехът е мощна безсловесна молитва и блаGODарност! Смехът е панацея за избягване на всеки проблем.
Подходящо забавление за хора включили чувството си за хумор на „активен“ режим.
Специална смехообезболяваща и вдъхновяваща смехотерапия за всички вас, скъпи приятели и почитатели на смеха!“ – ЕЛЕНА НАЧЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights