21.06.2024 | 21:17

Sofia Art Fair пусна Early Bird билети за първото изложение на съвременно изкуство в България

От 3 до 6 октомври 2024 г. в Иновационен форум Джон Атанасов в София Тех Парк ще се проведе първото изложение за съвременно изкуство в България – Sofia Art Fair. Международно жури селектира над 30 участващи галерии и колективи от страната, Европа и Югозападна Азия, представящи повече от 70 художници от различни националности. Те ще запознаят посетителите с някои от най-актуалните глобални тенденции в съвременното изкуство чрез разнообразни произведения – картини, скулптури, обекти и инсталации, видео и пърформанс творби. По време на тридневния форум ще се проведат серия от срещи, презентации и дискусии с водещи имена от сферата на изкуството, бизнеса и технологиите от България и Европа. Програмата ще предложи и паралелна изложба на млади български съвременни художници.

От днес (6 юни) билетите за достъп на Sofia Art Fair вече са в продажба през платформата E-pay GO https://epaygo.bg/2684979814 . До 26 юни 2024 г. можете да се възползвате от преференциални условия с 30% намаление при закупуването на Early Bird тридневен билет. 

Тридневен пропуск, /Early Bird – 45лв./

·  Осигурява пълен достъп до изложби, семинари и панели в рамките на три дни.

VIP пропуск /150 лв./ *ограничено количество

·  Ексклузивен достъп до всички партньори, изтъкнати колекционери, гости от дипломатическия корпус и артисти във вечерта на откриването на Sofia Art Fair;

·  Персонални обиколки, водени от изкуствоведи и куратори;

·  Достъп до ексклузивни събития и свободен вход до VIP салона, в който ще се провеждат всички изложби, семинари, панели и кураторски обиколки.

Организаторите уточняват, че при интерес за участие в някоя от персонални кураторска обиколки по време на изложението, заплащането ще се извършва на място. Лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани безплатно.

Билетите може да закупите онлайн от платформа сайта на събитието или от платформата на E-pay GO: https://epaygo.bg/3820003899

Всичко за Sofia Art Fair може да следите в сайта www.sofiaartfair.art, както и в социалните ни мрежи – Facebook  (https://www.facebook.com/sofiaartfair) и Instagram (https://www.instagram.com/sofiaartfair)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights