24.04.2024 | 19:23

Спектакълът „От всички страни“, тръгва на турне от днес, 2 юли …

С участието на Александра Сърчаджиева, Стефания Колева, Дарин Ангелов и Деян Ангелов. Те ще предизвикат вулкан от недоразумения и комични парадокси. Режисьор е Николай Гундеров.

Сюжетът заплита в сложни отношения две приятелски двойки. Бракът на Тревори Нина на пръв поглед изглежда идеален – той е изявен гинеколог, а тя – собственичка на известен италиански ресторант. Под лъскавата обвивка обаче се крие един истински ад на земята. Причината за това е тежък предбрачен договор с основна клауза – този, който подаде молба за развод, ще загуби цялото си имущество в полза на другия.Единственото спасение е единият да хване другия в изневяра. 

И точно тук се появяват техните приятели Имелда и Артур – странна скучновата двойка. Тя е гадателка със собствено телевизионно предаване, а той – университетски професор.

Водени от жаждата да скъсат брачните окови, Тревор и Нина въвличат своите приятели в мисия с неизвестен край. А едно домашно парти се превръща в комично бойно поле с единствена цел – развод.

Единственият начин да се отворят чакрите на зрителите за семейните драми на всички участници в най-дълго играната чешка комедия е да се покрие изригналият вулкан от недоразумения и комични парадокси с бурен и продължителен смях“, пише в анотацията за спектакъла режисьорът Николай Гундеров.

Най-дълго играната чешка комедия ще може да гледате на:
👉 2 юли, София, Théatro отсам канала
👉 4 юли, Варна, Летен театър
👉 5 юли, Добрич, Летен театър
👉 6 юли, Плевен, Летен театър „Кайлъка“
👉 28 август, Бургас, Летен театър
👉 8 септември, Пловдив, Лятно кино „Орфей“
Билети: https://bit.ly/44UKyLn

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights