28.11.2023 | 16:08

Ромео и Жулиета

Симфониетата в Шумен ще изнесе концерт „Оперни шедьоври“ със сопраното Кристина Олтеан, солистка на Националната опера в Букурещ

Симфониетата в Шумен ще изнесе концерт под наслов „Оперни шедьоври“ със сопраното Кристина Олтеан, солистка...

Verified by MonsterInsights