20.06.2024 | 23:02

Тони Димитрова, Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Мими Иванова, Братя Аргирови, Роси Кирилова, Нелина, Мая Нешкова … с „Обич и песен“ в Национално турне през юли

Хубавата музика винаги е обединявала и срещите с нея са истински празник, както за публиката, така и за артистите. Тазгодишното турне „Обич и песен“ 2023 ще премине под мотото „Да празнуваме заедно българската музика“ и ще даде среща на много обичани творци- различни като поколения и стил , но с обща кауза: Любовта към изкуството.
„Обич и песен“ по традиция стартира от Европейската столица на културата Пловдив. Само там, като специален гост, ще участва вечното момиче Елвира Георгиева, информират организаторите от Гранде АРТ .
Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Мими Иванова, Мая Нешкова и Нелина са другите ангелогласни певици , които ще зарадват публиката под тепетата. Те ще участват на всички концерти от турнето „Обич и песен“.
Чаровната Роси Кирилова се включва от 11 юли в Стара Загора и също ще пее във всички следващи градове.
Всенародната любимка Тони Димитрова ще зарадва публиката от турнето „Обич и песен“ в градовете Плевен, Русе, Левски, Велико Търново, Добрич и Созопол.
Да, естествено, че ще чуете и „Срещу вятъра“, защото към турнето се включват и Братя Аргирови в градовете Пловдив, Стара Загора, Левски, Велико Търново, Варна и Добрич.
Росица Борджиева ще е гост в Русе, Ева от „Тоника“ в Левски и Велико Търново и дует ШИК в Бургас.
Изненадите няма да спрат до тук, но засега – толкова!
Очакваме Ви с обич и песен! Да празнуваме заедно българската музика!
Фотограф на всички снимки (без тази на Мая Нешкова) – Костадин Кръстев – Коко
Дизайн: Ефект Адвъртайзинг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights