01.03.2024 | 23:57

В очакване на BalkanFest – Пловдив!

BalkanFest – най-големият фестивал за балканска музика в България за 2023 година ще се проведе в град Пловдив на 22-23 септември на територията на комплекс „Гребна база“.

BalkanFest ще представи неповторимото разнообразие, колорит и мелодичност на балканската музика.

Гостите на фестивала ще се насладят на истински празник на звуците и живия неравноделен ритъм.

Едни от най-ярките и любими балкански изпълнители – Дино Мерлин, Азис, Цеца, Колония, Янис Плутархос, оркестърът на Кристиан Азирович ще бъдат гости на BalkanFest 2023.

Изпълнителят на „Йорговани“ – Дино Мерлин, любим музикант и текстописец на полуострова, посрещан с пълни зали и стадиони, ще изпълни вечните си хитове в града под тепетата!

Специален гост ще бъде и Кралят на поп фолка, българската звезда със световна слава – Азис!

Обичаната сръбска певица Цеца ще изпее най-големите си хитове в първия ден на фестивала.

На сцената ще видим и гръцкия певец с кадифен глас Янис Плутархос, който ще изпълни голяма част от мелодичните си песни – “File”, “Giati Eho Esena” и др.

Много настроение и веселие ще преживеем с брилянтния музикант Кристиан Азирович, обявен за „най-добър тромпет на Гуча“ и неговия оркестър, спечелили многократно признание по света.

Група „Колония“ от Винковци, Хърватска, известна с разнообразните си хитове и издала над 12 албума, ще бъде гост във втората вечер на фестивала.

Фестивалът обещава за всички зрители още изненади, които ще бъдат обявени на по-късен етап.

BalkanFest ще се превърне в един неспирен празник. Музикалното пътешествие, събрано в две вечери, ще зареди всички присъстващи с незабравими емоции, балкански дух и енергия.

Гостите на фестивала ще могат да вкусят от различните видове балканска кухня и да съчетаят магията на BalkanFest с едно страхотно кулинарно преживяване.

Амбицията на фестивала е да се провежда всяка година, като представя най-доброто от балканската музика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights