28.02.2024 | 14:18

В петък е премиерата на „Вълшебното магазинче“ (видео)

Режисьорът Леонард Капон и директорът на ДКТ „Дора Габе“ Петър Петков представиха на пресконференция днес новата постановка „Вълшебното магазинче“. Премиерата е на 23 юни, петък, от 18.00 часа. Постановката ще се играе и в редовното време в неделя, от 11.00 часа в ДКТ Добрич.
„Получава се едно много стойностно представление. Надявам се да го показваме не само на нашата публика, а и по сцените, където гостуваме, както и на всички наши и международни фестивали“, каза пред журналисти директорът на театъра Петър Петков.
„Въображението е един от основните двигатели на формирането на човека и то трябва да се провокира в най-ранната му възраст и да не се спира. Трябва да освободим децата и тяхното въображение, а не да го спираме с правила и забрани“заяви режисьорът Леон Капон.
Музиката е на Стоимен Стоянов. В пиесата участват актьорите: Валентин Иванов, Мила Боянова, Иван Иванов, Росен Радев и Теодора Желева.
В аванс Петър Петков съобщи, че веднага след лятната ваканция на театъра започват репетициите за новия сезон на театъра със спектакъла за деца на Здрава Каменова „Принцеса Бум-Тряс“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights