10.12.2023 | 13:34

Вечната музика на Камелия Тодорова

Снимка: Петър Вълчев

На Sofia Summer Fest в Южен парк II зад музея „Земята и хората“, Камелия Тодорова на 20 юли 2023 г., от 19.30 часа представя лятно издание на проекта „Вечната музика“. Музикалната програма включва любими на поколения джаз стандарти, поп, рок, ритъм енд блус и соул хитове. Камелия Тодорова ще зарадва публиката с нов поглед върху класически и съвременни композиции.

Проектът „Вечната музика“ непрекъснато се развива. В лятното му издание, публиката ще чуе и интерпретации на песни на изпълнители от новата музикална история като Марвин Гей, Арета Франклин, Тина Търнър и други. Ще звучат и едни от най-красивите емблематични български авторски песни от репертоара на Камелия Тодорова.
„Вечната музика“ е пътуване в световната музикална история. Отличава се с нови интерпретации, съвременен поглед и приемственост на българската музикална сцена. За този проект, неповторимата Камелия Тодорова създава екип от млади талантливи музиканти и изпълнители – трио беквокали и квартет музиканти. Аранжиментите на включените в концерта произведения са създадени от Юлиан Янев. Той е доказан на българската музикална сцена пианист и е ръководител на музикалния квартет. В него се включват и Щерион Пилидов – китара, Радослав Славчев – бас, Георги Марков-младши – ударни.

Източник: БНР

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights