01.12.2023 | 21:28

Яна Борисова „Няколко текста за любовта“

След невероятния успех на представлението „за любовта…“ Яна Борисова получава огромен брой лични писма от зрители, които споделят емоционалната си необходимост да се връщат отново и отново към думите, които са чули от сцената. Това я навежда на идеята да издаде част от текстовете в отделна книга, която нарича „Няколко текста за любовта“.
Наричат я „най-нежният автор, който разказва за невидимите движения на душата и за всичко онова, което изпитваме, но не можем да разкажем“. Докато четете тази книга ще се вълнувате, ще се смеете с глас, ще си поплачете, ще кимате утвърдително с глава, ще се огледате дали пък някой не ви е следил и затова знае най-големите ви тайни. Когато я затворите ще усетите, че не сте сами, че не е толкова страшно, защото няма как да се изложиш, когато става дума за любов.
„Няколко текста за любовта“ са монолози, писма и прошепнати тайни посветени на този огромен, неразгадаем водовъртеж от чувства и усещания, които наричаме любов. И понеже медицината до този момент не даде смислено обяснение, ние хората на изкуството продължаваме да опитваме да я разгадаем, разказвайки за нея. Любовта е свързана с оцеляването, с вдъхновението от живеенето, с дишането, с радостта и с концепцията за щастие. И точно по тази причина, колкото и отговора да откриваме те генерират още толкова нови въпроса“, споделя Яна Борисова за новата си книга.
„Няколко текста за любовта“ е налична на pre-order продажба в сайта www.stagehearts.com. Всеки, който я поръча, ще я получи с автограф от автора.

На 4 август във Варна, където ще се играе представлението “за любовта…”, книгата ще бъде налична за продажба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights