28.02.2024 | 15:34

ЯНКА РУПКИНА НА 85 ЮБИЛЕЕН КОНЦЕРТ – ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

На 7 август 2023 година, прекрасният Moonlight Bar & Restaurant в крайбрежната алея на Варна ще бъде домакин на незабравимо събитие – юбилеен концерт по случай 85-годишнината от рождението на Янка Рупкина, една от най-великите български изпълнителки на народната музика. Почитателите на Янка Рупкина ще имат възможността да се срещнат с тази легенда на българската музика и да се насладят на нейните най-известни песни.

Янка Рупкина, родена на 15 август 1938 година

в село Богданово, Бургаско, е изключително почитана и уважавана фигура в българската култура. От 1960 година тя работи в Ансамбъла за народни песни към Българско национално радио и оттогава записва стотици песни, които са станали класика на българската народна музика. Нейният уникален глас остава незабравим за поколения българи, които са се наслаждавали на нейните изпълнения.

Юбилеен концертът на Янка Рупкина ще бъде изцяло посветен

на нейната богата музикална кариера. Тя ще изпълни своите най-известни песни, които са обичани и ценени от множество фенове. Този концерт е значим не само за почитателите на Янка Рупкина, но и за българската култура като цяло. Той представлява възможност за всички обожаватели на българската народна музика да се срещнат с една от най-великите й представителки.
 

Един специален гост на концерта

ще бъде младият певец и телевизионен водещ Владислав Славов. Заедно те ще изпълнят незабравими дуети, които ще създадат уникална хармония между двамата изпълнители. Зрителите ще имат възможността да се потопят в магията на техния глас и да се насладят на изключителни музикални изпълнения.
 

Концертът на Янка Рупкина ще бъде не само музикален празник,

но и възможност за почитателите й да изразят благодарността си и да отдадат почит към нейната изключителна кариера. Тази вечер ще бъде посветена на непреходната любов към българската народна музика и на изявената музикална върховенство на Янка Рупкина.
 

Билетите за юбилейния концерт на Янка Рупкина

вече са в продажба и се очаква голям интерес от страна на феновете. Това е рядък шанс да се бъде част от едно незабравимо музикално събитие, което ще отбележи великолепния юбилей на тази велика изпълнителка.

Събитието се организира с подкрепата на множество партньори и спонсори, които искат да отдадат дължимото на Янка Рупкина и да й пожелаят здраве и още много години на сцената. Всяко присъствие на концерта ще бъде важно и ще придаде допълнителна светлина на този специален ден.

Не пропускайте възможността да станете част от историята на българската музика и да отпразнувате 85-годишния юбилей на Янка Рупкина. Бъдете там, за да се насладите на нейните велики песни и да отдадете заслуженото признание на една изключителна легенда на българската сцена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights