27.02.2024 | 3:14

Йорданка Христова: “Завинаги“ – 60 години на сцената 

Снимка: GrandeArt

На 21 ноември тази година, обществото ще отпразнува категоричен юбилей – 60 години от изключителната сценична кариера на великата българска певица Йорданка Христова. Изключителната артистка също така ще навърши 80 години от своето рождение. Билетите за предстоящите концерти вече са в продажба.

В интервю за предаването „Нашият ден“ Йорданка Христова споделя за предстоящите събития при нея. С формация „Обич и песен„, която се роди миналата година,  тя събира почитателите си на два вълнуващи концерта – първият ще се състои на 15 август в Бургас, а след това на 18 октомври ще очарова софиянци и гости на столицата.

Йорданка Христова все още не си позволява лятна почивка.

„Бургас и морето“ стават домакини на 40-ото издание на популярния фестивал, и Йорданка Христова изразява радостта си, че тази традиция продължава. За нея фестивалът е важен, защото предоставя възможност за нови песни и нови имена да се преборят за музикалната сцена.

По думите на певицата тази година, след дългия период на пандемия, българските градове са претъпкани с разнообразни изяви – театрални представления, музикални изпълнения, групи и филхармонии.

В интервюто Йорданка Христова разкрива също, че нейния проектът за биографична книга е временно спрян:

“Отново захвърлих биографичната книга. Бях се активирала в началото на годината, докато не стигнах до интервюта, книги и неща, които виждам от други мои съвременници. Това са писания, които нямат нищо общо с това, което аз си спомням. И се чудя дали да пиша, или не, защото това ще бъде моето мнение. Не, че мнението ми е толкова важно, но цял живот съм се борила и съм устоявала истината, а тя е многолика“, споделя Христова. 

Източник: БНР

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights