28.02.2024 | 14:48

Пловдив очаква Богдана Карадочева, Стефан Димитров, Васил Найденов и гости в „Безнадежден случай – КОНЦЕРТЪТ“

Специален гост на Богдана Карадочева и Стефан Димитров – „Безнадежден случай – КОНЦЕРТЪТ“ ще бъде Васил Найденов!
Васил Найденов ще изпълни големите си хитове като “Сбогом, моя любов” и “По първи петли” по музика на Стефан Димитров на големия концерт на 7 август в Античния театър в гр. Пловдив.
“Винаги е празник да сме заедно на сцена”, каза Найденов. Той признава, че маестро Димитров е композирал едни от най-хубавите песни в репертоара му, а Богдана Карадочева е написала стихове за тях, които всички помнят и пеят по концертите му.
Ще чуете и две нови песни от Стефан Димитров, създадени специално за шоуто.

Специални гости – Васил Найденов, Братя Аргирови и други

„Заприличали сме на хора,

които вечно си губят ключа.

Няма да го намерим скоро.

Още сме безнадежден случай“

Този рефрен от хита „Безнадежден случай“ на Богдана Карадочева и Стефан Димитров е мото на предстоящия концерт, озаглавен „Безнадежден случай“ на 7 август в Античния театър в Пловдив.

Спектакълът връща на сцената две от емблематичните имена на българската популярна музика – певицата Богдана Карадочева и композиторът Стефан Димитров.

Житейският и творчески тандем са избрали за мото един от хитовете си „Безнадежден случай“ по текст на Миряна Башева и музика на Стефан Димитров.

„Разбира се, че заглавието е шега, все още ставаме за сцена! Който не вярва, да дойде да се убеди на живо на 7 август в Пловдив“, каза Стефан Димитров.

„Искаме да бъде едно шоу с приятели и музика. Подбрали сме най-големите ни хитове като „Дано“, „Иване, Иване“, „Самотен ловец е сърцето“, за да си прекараме добре на 7 август. В концерта ще има много изненади и специални гости“ , допълни Стефан Димитров.

Билети EVENTIM 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights